De ce ți-e poftă astăzi ?

Frigarui de pui

 

Retete cu carne » Frigarui de pui

Daca vreti sa preparati ceva aromat dar care sa nu aiba grasimi incercati aceasta reteta de frigarui de pui care va va placea cu siguranta.

 

O farfurie cu frigarui de pui.

Ingrediente

 

1/2 kg piept de pui

2 catei usturoi

ulei

2 morcovi

suc de la 1 lamaie

1 ardei gras rosu

1 ardei gras verde

slaninuta felii

sare

piper

 

Mod de preparare

 

Tocati usturoiul si amestecati-l cu ulei, suc de lamaie si condimente.

Taiati carnea cuburi si lasati-o la marinat in sosul cu usturoi.

Dupa o ora taiati legumele in bucati medii.

Fiecare bucata de carne o infasurati intr-o felie de slaninuta si o aseza pe betisoarele de frigarui.

Condimentati dupa ce s-au asezat si legumele si le pun pe gratar stropindu-le din cand in cand cu marinata.

Serviti frigaruile calde, cu lamaie .

 

Menţiuni

Frigaruile de pui se pot servi cu cartofi la cuptor.

Timp de preparare: 50 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: piept de pui , usturoi , morcov , lamaie , ardei gras , slanina

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de frigarui de pui, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.