Friptura de iepure
Retete de fripturi » Friptura de iepure
Friptura de iepure este perfecta pentru o cina speciala deoarece este un deliciu apreciat peste tot in lume si iata ca nu este nici greu de preparat.
O portie de friptura de iepure cu legume.
Ingrediente
1/2 de iepure
ulei
1 lingura faina
50 g unt
1 pahar vin alb
3 cepe
patrunjel verde
2 ciuperci
sare
piper
Mod de preparare
Spalati bine carnea de iepure si stergeti-o cu un material curat.
Taiati carnea bucati in functie de preferinta si puneti-o intr-o tigaie in care ati adaugat ulei amestecat cu unt.
Rumeniti carnea apoi adaugati ceapa taiata rondele, ciuperci taiate felii si patrunjel tocat.
Dupa ce s-a ingalbenit ceapa, presarati faina pe deasupra si adaugati sare si piper dupa gust.
Subtiati cu vin alb si putina apa urmarind evolutia acesteia pentru a nu lasa apa sa se evapore.
Dupa ce carnea s-a fragezit adaugati o bucatica de unt si lasati-l sa se topeasca in sosul rezultat de friptura.
Menţiuni
In cazul fripturii de iepure, de preferat este sa o serviti fierbinte.
Timp de preparare: 2 ore
Complexitate: medie
Etichete: iepure , unt , vin , ceapa , ciuperci
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de friptura de iepure, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.