Friptura de miel la cuptor
Retete cu carne » Friptura de miel la cuptor
Friptura de miel la cuptor este un preparat excelent pentru o cina speciala cu familia si prietenii datorita gustului sau delicios.
O farfurie cu friptura de miel la cuptor.
Ingrediente
1 pulpa de miel
1 legatura usturoi verde
1 capatana usturoi
piper
cimbru
busuioc
oregano
delikat
150 ml vin rosu
bulion de rosii
ienibahar boabe
Mod de preparare
Spalati carnea sub jet de apa rece si lasati-o la scurs.
Crestati apoi pulpa de miel adanc si in crestaturi adaugati catei de usturoi si condimente pe deasupra.
Puneti pulpa in tava cu apa si apoi bagati-o la cuptor pentru aproximativ o ora.
Dupa acest timp, adaugati usturoi verde taiat fin, pasta de rosii, vin si condimente dupa gust.
Dupa aproximativ o ora si jumatate friptura de miel va fi gata.
Intoarceti pulpa din cand in cand pe partea cealalta pentru a se rumeni in mod egal pe ambele parti.
Menţiuni
Friptura de miel se poate servi cu felii de lamaie sau cu salata de cruditati.
Timp de preparare: 1 ora 30 de minute
Complexitate: medie
Etichete: miel , usturoi , vin
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de friptura de miel la cuptor, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.