De ce ți-e poftă astăzi ?

Friptura de miel la cuptor

 

Retete cu carne » Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor este un preparat excelent pentru o cina speciala cu familia si prietenii datorita gustului sau delicios.

 

O farfurie cu friptura de miel la cuptor.

Ingrediente

 

1 pulpa de miel

1 legatura usturoi verde

1 capatana usturoi

piper

cimbru

busuioc

oregano

delikat

150 ml vin rosu

bulion de rosii

ienibahar boabe

 

Mod de preparare

 

Spalati carnea sub jet de apa rece si lasati-o la scurs.

Crestati apoi pulpa de miel adanc si in crestaturi adaugati catei de usturoi si condimente pe deasupra.

Puneti pulpa in tava cu apa si apoi bagati-o la cuptor pentru aproximativ o ora.

Dupa acest timp, adaugati usturoi verde taiat fin, pasta de rosii, vin si condimente dupa gust.

Dupa aproximativ o ora si jumatate friptura de miel va fi gata.

Intoarceti pulpa din cand in cand pe partea cealalta pentru a se rumeni in mod egal pe ambele parti.

 

Menţiuni

Friptura de miel se poate servi cu felii de lamaie sau cu salata de cruditati.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: miel , usturoi , vin

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de friptura de miel la cuptor, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.