Friptura de porc cu omleta
Retete de fripturi » Friptura de porc cu omleta
Retetele deosebite sunt intodeauna apreciate de cei care le incearca iar aceasta friptura cu omleta nu face exceptie de la regula.
O farfurie cu o portie de friptura cu omleta, paine prajita si cartofi prajiti.
Ingrediente
1 kg carne de porc fara os
5 oua
1 felie parmezan
sare
patrunjel verde tocat
1 cana ulei
piper macinat
Mod de preparare
Spalati carnea, o curatati de pielite, o desfaceti cu un cutit ascutit, o bateti bine cu un batator de lemn, o sarati si o piperati dupa gust.
Strangeti carnea ruland-o pe lungime, o legati cu o ata subtire si o introduceti pentru o ora in cuptorul fierbinte cu o cana de ulei si o cana de supa de zarzavat.
Scoateti carnea, o desfaceti de ata si o intoarceti cu partea fripta in sus.
Faceti o omleta din 5 oua batute spuma, peste care radeti o felie de parmezan si in care puneti si putina verdeata tocata fin.
Cand omleta este gata, o puneti direct pe friptura, rulati din nou friptura, o legati cu ata de bumbac curata si o introduceti in cuptorul fierbinte sa se friga la foc potrivit.
Stropiti din cand in cand carnea cu sosul in care se frige, pana cand prinde o crusta aurie.
Cand este gata, scoateti friptura din cuptor, o asezati pe un platou si desfaceti ata usor.
Menţiuni
Taiati friptura felii potrivit de groase si o serviti calda, cu garnitura de legume sote si salata de sezon.
Timp de preparare: 1 ora 30 de minute
Complexitate: medie
Etichete: porc , oua , parmezan
Fotografia prezentata in reteta de Friptura de porc cu omleta apartine Jennafu.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de friptura de porc cu omleta, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.