De ce ți-e poftă astăzi ?

Friptura de vita

 

Retete de fripturi » Friptura de vita

Friptura de vita este un deliciu pentru cinele speciale in familie, fiind atat de delicioasa pe cat este de usor de preparat.

 

Un platou cu friptura de vita in sange.

Ingrediente

 

1/2 kg carne de vita

vin alb

1 cub unt

1 lingurita mustar

condimente pentru friptura

usturoi

sare

piper

cimbru

 

Mod de preparare

 

Taiati carnea felii de aproximativ un cm grosime si bateti-o bine cu ciocanul pentru snitele.

Ungeti carnea taiata cu condimentele pentru friptura si adaugati sare, cimbru si piper dupa gust.

Taiati usturoiul felii si presarati-l peste carne dupa ce ati pus-o in tava in care ati adaugat vin alb.

Puneti tava la cuptor la foc mediu si verificati din cand in cand daca aceasta are suficienta apa pentru a fierbe.

Timpul de preparare depinde de fragezimea carnii si se poate servi cu legume fierte .

 

Menţiuni

Friptura de vita se poate servi impreuna cu un pahar de vin rosu.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: vita , vin , unt , usturoi

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de friptura de vita, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.