De ce ți-e poftă astăzi ?

Friptura de vita cu ceapa

 

Retete de fripturi » Friptura de vita cu ceapa

Daca vreti sa preparati ceva rapid dar sunteti in pana de idei, va recomandam aceasta savuroasa friptura cu ceapa.

 

Cateva felii de carne de vita prajite, pregatite pentru a fi adaugate la sosul de ceapa.

Ingrediente

 

600 g carne de vita feliata

200 ml ulei

3 cepe

sare

piper

patrunjel verde

50 ml vin alb

 

Mod de preparare

 

Bateti feliile de carne ca pentru snitel si le puneti la prajit la foc iute.

Cand sunt gata le scoateti pe un platou pe care il asezati pe o baie de apa, ca sa ramana tot timpul cald cat pregatiti ceapa.

In sosul ramas de la friptura puneti ceapa taiata feliute subtiri si o auriti la foc moale.

Cand ceapa este bine prajita, potriviti totul de sare si piper si adaugati 2 linguri de vin alb.

Presarati patrunjel verde tocat, mai lasati sa dea cateva clocote si rasturnati deasupra fripturii.

Serviti aceasta mancare la masa, imediat ce ati preparat-o.

 

Menţiuni

Serviti la masa alaturi de aceasta friptura si un paharde vin alb de casa, preferabil.

Timp de preparare: 50 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: vita , ceapa , vin

Fotografia prezentata in reteta de Friptura de vita cu ceapa apartine Jlastras.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de friptura de vita cu ceapa, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.