De ce ți-e poftă astăzi ?

Galuste de gris

 

Retete de paste » Galuste de gris

Daca va plac galustele si vreti sa le preparati ca si garnitura sau simple atunci incercati aceasta reteta de galuste de gris pentru supa sau garnitura.

 

Un castron cu supa de galuste

Ingrediente

 

2 linguri gris

2 lingurite unt

1 ou

sare

supa de pasare

 

Mod de preparare

 

Amestecati bine untul cu galbenusul, incorporand apoi grisul si albusul batut spuma.

Amestecati bine apoi adaugati si putina sare apoi puneti supa la fiert iar cand aceasta fierbe in clocote mici adaugati galustele cu o lingura.

Daca observati ca prima galusca se desface, mai adaugati gris in compozitie.

Galustele de gris trebuie fierte aproximativ un sfert de ora si adaugati la sfarsit cateva linguri de apa rece pentru ca acestea sa fie mai pufoase.

 

Menţiuni

Galustele de gris se servesc cu smantana sau cu patrunjel verde pe deasupra.

Timp de preparare: 40 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: gris , unt , oua

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de galuste de gris, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.