Gem de caise
Retete de conserve » Gem de caise
Daca vreti sa fiti cu adevarat pregatiti pentru iarna atunci trebuie sa preparati si aceasta reteta delicioasa de gem, puternic aromata si gustoasa.
Cateva borcane cu gem de caise.
Ingrediente
3 kg caise
1 1/2 kg zahar
2 pahare apa
Mod de preparare
Spalati bine caisele si scoateti-le samburii.
Puneti zaharul la fiert impreuna cu apa si lasati-le sa fiarba pana cand se formeaza un sirop consistent.
Adaugati apoi caisele si lasati intregul continut sa fiarba pana cand caisele sunt fierte si compozitia devine densa.
Puneti apoi gemul in borcane si apoi in camara la loc racoros.
Menţiuni
In cazul in care nu va doriti ca aceasta reteta sa fie foarte dulce, puteti aduga zeama de lamaie dupa gust.
Timp de preparare: 4 ore
Complexitate: medie
Etichete: caise
Fotografia prezentata in reteta de Gem de caise apartine Meighan.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de gem de caise, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.