Ghiveci de legume
Retete cu legume » Ghiveci de legume
Daca vreti sa va surprindeti familia cu un pranz sanatos incercati aceasta reteta de ghiveci de legume care va imbina vitaminele legumelor cu savoarea lor.
O farfurie cu ghiveci de legume.
Ingrediente
5 vinete
1 kg ceapa
5 ardei grasi
5 gogosari
1 kg rosii
400 ml ulei
piper boabe
sare
foi de dafin
Mod de preparare
Taiati ceapa marunt si caliti-o pana cand aceasta prinde o nuanta aurie.
Cand aceasta s-a calit adaugati legumele taiate in cubulete in afara de rosii, de prefarat separate de coaja.
Dupa zece minute adaugati si rosiile si condimentati dupa gust.
Daca nu serviti ghiveciul imediat, puneti-l impreuna cu jumatate de aspirina de fiecare in borcane.
Fierbeti apoi la cuptor pentru un sfert de ora si puneti la loc racoros in camara.
Menţiuni
Daca doriti sa preparati ghiveciul pentru iarna multiplicati numarul ingredientelor in functie de cantitatea pe care doriti sa o preparati.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: medie
Etichete: vinete , ceapa , ardei gras , gogosari , rosii
Fotografia prezentata in reteta de Ghiveci de legume apartine Savorytart.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de ghiveci de legume, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.