De ce ți-e poftă astăzi ?

Gogosari cu struguri in otet

 

Rețete de murături și conserve pentru iarnă » Gogosari cu struguri in otet

Gogosarii in otet cu struguri sunt deliciosi si foarte usor de preparat fiind indragiti de cei mici datorita gustului dulce acrisor al strugurilor.

 

Gogosari lunguieti pregatiti pentru conservare.

Ingrediente

 

gogosari

boabe de struguri

1 l otet

500 g zahar

3 litri apa

250 g miere

seminte de mustar

piper boabe

foi de dafin

 

Mod de preparare

 

Spalati gogosarii, indepartati cotoarele si umpleti cu boabe tari de struguri albi si negri.

Preparati saramura din un litru otet de 9 grade, trei litri de apa, patru linguri sare, 500 grame de zahar, foi de dafin si piper.

Lasati sa dea in clocot apoi turnati peste gogosarii aranjati in borcan cu atentie.

Mierea o adaugati atunci cand compozitia este temperata si apoi completati cu seminte de mustar.

Sigilati sau sterilizati borcanele si acoperiti-le cu paturi.

 

Menţiuni

Gogosarii cu struguri se pot consuma la o saptamana de la preparare.

Timp de preparare: 3 ore

Complexitate: mica

 

Etichete: gogosari , struguri , miere , otet

Fotografia prezentata in reteta de Gogosari cu struguri in otet apartine Draculina Ak.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de gogosari cu struguri in otet, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.