Gogosari cu struguri in otet
Rețete de murături și conserve pentru iarnă » Gogosari cu struguri in otet
Gogosarii in otet cu struguri sunt deliciosi si foarte usor de preparat fiind indragiti de cei mici datorita gustului dulce acrisor al strugurilor.
Gogosari lunguieti pregatiti pentru conservare.
Ingrediente
gogosari
boabe de struguri
1 l otet
500 g zahar
3 litri apa
250 g miere
seminte de mustar
piper boabe
foi de dafin
Mod de preparare
Spalati gogosarii, indepartati cotoarele si umpleti cu boabe tari de struguri albi si negri.
Preparati saramura din un litru otet de 9 grade, trei litri de apa, patru linguri sare, 500 grame de zahar, foi de dafin si piper.
Lasati sa dea in clocot apoi turnati peste gogosarii aranjati in borcan cu atentie.
Mierea o adaugati atunci cand compozitia este temperata si apoi completati cu seminte de mustar.
Sigilati sau sterilizati borcanele si acoperiti-le cu paturi.
Menţiuni
Gogosarii cu struguri se pot consuma la o saptamana de la preparare.
Timp de preparare: 3 ore
Complexitate: mica
Etichete: gogosari , struguri , miere , otet
Fotografia prezentata in reteta de Gogosari cu struguri in otet apartine Draculina Ak.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de gogosari cu struguri in otet, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.