De ce ți-e poftă astăzi ?

Gogosari feliati in otet

 

Rețete de murături și conserve pentru iarnă » Gogosari feliati in otet

Gogosarii feliati in otet sunt usor de preparat si gustosi si sunt rezistenti pentru multa vreme fiind perfecti ca muraturi pentru iarna.

 

Un lighenas cu gogosari feliati gata de pus la conservat.

Ingrediente

 

10 kg gogosari

250 g zahar

1 l otet

radacini de hrean

frunze de telina

2 pachete conservant

 

Mod de preparare

 

Spalati si feliati gogosarii in bucati medii apoi puneti-i intr-un vas incapator si adaugati zaharul si otetul peste ei.

Lasati gogosarii in vas timp de 24 de ore pentru a-si lasa suc propriu.

Puneti gogosarii in borcane apoi adaugati hrean si telina printre ei.

Adaugati pachetelele de conservant in sucul ramas de la gogosari si turnati-l in borcane.

 

Menţiuni

Gogosarii feliati in otet se pot servi cu friptura sau pulpe la cuptor.

Timp de preparare : 3 ore

Complexitate: mica

 

Etichete: gogosari , otet , hrean

Fotografia prezentata in reteta de Gogosari feliati in otet apartine Serb Steluta.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de gogosari feliati in otet, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.