Gogosari in otet cu miere
Rețete de murături și conserve pentru iarnă » Gogosari in otet cu miere
Gogosarii in otet cu miere sunt usor de preparat si deliciosi atat pentru adulti cat si pentru copii datorita gustului lor dulce acrisor.
Sase borcane cu gogosari conservati.
Ingrediente
5 kg gogosari
1 l otet
3 litri apa
500 g zahar
500 g miere de albine
4 1/2 linguri sare grunjoasa
5 radacini hrean
piper boabe
10-12 frunze foi de dafin
Mod de preparare
Puneti otetul, zaharul, apa, sarea, mierea si condimentele la fiert si lasati-le pana cand amestecul clocoteste.
Spalati gogosarii si taiati-i in patru apoi indepartati toate semintele si asezati-i in borcan.
Adaugati rondele de hrean printre gogosari si apoi lasati amestecul clocotit la racit.
Cand compozitia este calduta turnati-o in borcane peste gogosari si capsati borcanele bine.
Menţiuni
Gogosarii in otet cu miere se pot servi cu friptura de porc sau carne de pui.
Timp de preparare: 2 ore
Complexitate: mica
Etichete: gogosari , miere , hrean , otet
Fotografia prezentata in reteta de Gogosari in otet cu miere apartine Serb Steluta.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de gogosari in otet cu miere, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.