De ce ți-e poftă astăzi ?

Gogosari in otet cu miere

 

Retete de muraturi » Gogosari in otet cu miere

Gogosarii in otet cu miere sunt usor de preparat si deliciosi atat pentru adulti cat si pentru copii datorita gustului lor dulce acrisor.

 

Sase borcane cu gogosari conservati.

Ingrediente

 

5 kg gogosari

1 l otet

3 litri apa

500 g zahar

500 g miere de albine

4 1/2 linguri sare grunjoasa

5 radacini hrean

piper boabe

10-12 frunze foi de dafin

 

Mod de preparare

 

Puneti otetul, zaharul, apa, sarea, mierea si condimentele la fiert si lasati-le pana cand amestecul clocoteste.

Spalati gogosarii si taiati-i in patru apoi indepartati toate semintele si asezati-i in borcan.

Adaugati rondele de hrean printre gogosari si apoi lasati amestecul clocotit la racit.

Cand compozitia este calduta turnati-o in borcane peste gogosari si capsati borcanele bine.

 

Menţiuni

Gogosarii in otet cu miere se pot servi cu friptura de porc sau carne de pui.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: mica

 

Etichete: gogosari , miere , hrean , otet

Fotografia prezentata in reteta de Gogosari in otet cu miere apartine Serb Steluta.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de gogosari in otet cu miere, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.