Gogosari in sos
Retete de conserve » Gogosari in sos
Daca vreti sa preparati o garnitura speciala pentru zilele reci de iarna incercati si aceasta reteta delicioasa de gogosari in sos de rosii.
gogosari in sos
Ingrediente
3 kg gogosari
300 ml otet
500 ml apa
100 g zahar
100 g bulion
400 ml ulei
cateva foi de dafin
boabe de mustar
sare
piper
Mod de preparare
Puneti toate ingredientele intr-o cratita, exceptand gogosarii si lasati-le sa fiarba timp de aproximativ jumatate de ora.
Curatati gogosarii si apoi taiati-i in felii subtiri sau in sferturi.
Adaugati-i in sos si lasati-i sa fiarba impreuna cu acesta doua, trei minute.
Scoateti gogosarii din sos cu o paleta de bucatarie si se pun in borcane acoperind cam trei sferturi din acesta.
Turnati sosul in completarea borcanelor si apoi legati borcanele strans si lasati-le la racit in paturi.
Menţiuni
Gogosarii in sos se pot folosi ca garnitura sau pentru pregatirea mancarurilor.
Timp de preparare: 2 ore
Complexitate: medie
Etichete: gogosari , otet
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de gogosari in sos, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.