De ce ți-e poftă astăzi ?

Gogosari in sos

 

Retete de conserve » Gogosari in sos

Daca vreti sa preparati o garnitura speciala pentru zilele reci de iarna incercati si aceasta reteta delicioasa de gogosari in sos de rosii.

 

gogosari in sos

Ingrediente

 

3 kg gogosari

300 ml otet

500 ml apa

100 g zahar

100 g bulion

400 ml ulei

cateva foi de dafin

boabe de mustar

sare

piper

 

Mod de preparare

 

Puneti toate ingredientele intr-o cratita, exceptand gogosarii si lasati-le sa fiarba timp de aproximativ jumatate de ora.

Curatati gogosarii si apoi taiati-i in felii subtiri sau in sferturi.

Adaugati-i in sos si lasati-i sa fiarba impreuna cu acesta doua, trei minute.

Scoateti gogosarii din sos cu o paleta de bucatarie si se pun in borcane acoperind cam trei sferturi din acesta.

Turnati sosul in completarea borcanelor si apoi legati borcanele strans si lasati-le la racit in paturi.

 

Menţiuni

Gogosarii in sos se pot folosi ca garnitura sau pentru pregatirea mancarurilor.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

 

Etichete: gogosari , otet

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de gogosari in sos, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.