Gogosari in suc propriu si otet
Rețete de murături și conserve pentru iarnă » Gogosari in suc propriu si otet
Gogosarii in suc propriu si otet sunt gustosi si usor de preparat fiind perfecti pentru o masa traditionala in familie.
Cateva borcane cu gogosari pentru iarna.
Ingrediente
1 kg gogosari fara cotoare
100 ml otet 9 grade
100 g zahar
10 g sare
2 foi de defin
1 lingurita boabe de mustar
1 lingurita coriandru
Mod de preparare
Spalati, curatati si taiati gogosarii in bucati medii apoi puneti-i intr-o cratita impreuna cu toate celelalte ingrediente.
Amestecati si lasati-i 1-2 ore cat sa lase gogosarii suc propriu.
Puneti apoi vasul cu gogosari sa dea intr-un clocot amestecand des apoi scoateti-i cu o paleta si lasati-i la racit.
Asezati gogosarii in borcane punand deasupra 2 radacini de hrean in forma de x, turnati in fiecare borcan zeama in care au fiert gogosarii, capsati borcanele si depozitati-le in camara.
Menţiuni
Gogosarii in suc propriu se pot servi cu friptura de porc sau carne la cuptor.
Timp de preparare: 3 ore
Complexitate: medie
Etichete: gogosari , otet
Fotografia prezentata in reteta de Gogosari in suc propriu si otet apartine Serb Steluta.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de gogosari in suc propriu si otet, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.