De ce ți-e poftă astăzi ?

Gogosari in suc propriu si otet

 

Retete de muraturi » Gogosari in suc propriu si otet

Gogosarii in suc propriu si otet sunt gustosi si usor de preparat fiind perfecti pentru o masa traditionala in familie.

 

Cateva borcane cu gogosari pentru iarna.

Ingrediente

 

1 kg gogosari fara cotoare

100 ml otet 9 grade

100 g zahar

10 g sare

2 foi de defin

1 lingurita boabe de mustar

1 lingurita coriandru

 

Mod de preparare

 

Spalati, curatati si taiati gogosarii in bucati medii apoi puneti-i intr-o cratita impreuna cu toate celelalte ingrediente.

Amestecati si lasati-i 1-2 ore cat sa lase gogosarii suc propriu.

Puneti apoi vasul cu gogosari sa dea intr-un clocot amestecand des apoi scoateti-i cu o paleta si lasati-i la racit.

Asezati gogosarii in borcane punand deasupra 2 radacini de hrean in forma de x, turnati in fiecare borcan zeama in care au fiert gogosarii, capsati borcanele si depozitati-le in camara.

 

Menţiuni

Gogosarii in suc propriu se pot servi cu friptura de porc sau carne la cuptor.

Timp de preparare: 3 ore

Complexitate: medie

 

Etichete: gogosari , otet

Fotografia prezentata in reteta de Gogosari in suc propriu si otet apartine Serb Steluta.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de gogosari in suc propriu si otet, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.