De ce ți-e poftă astăzi ?

Gogosari opariti in otet

 

Retete de muraturi » Gogosari opariti in otet

Gogosarii opariti in otet sunt foarte usor de preparat si foarte gustosi si se marineaza mai rapid decat alte retete de gogosari in otet.

 

Gogosari perfecti pentru a fi conservati.

Ingrediente

 

10 kg gogosari

1 l otet

3 l apa

10 linguri zahar

2 linguri sare

conservant

piper boabe

boabe de mustar

foi de dafin

 

Mod de preparare

 

Spalati si curatati gogosarii apoi taiati-i in sferturi si indepartati toate semintele.

Puneti la fiert apa, otetul si restul mirodeniilor si cand fierbe apa puneti gogosari cat incap in vas.

Lasati-i doua minute apoi scoateti gogosarii cu o spumiera si dupa ce s-au racorit si puteti pune mana pe ei asezati-i in borcane.

Printre ei puteti pune hrean taiat betisoare apoi puneti apa calduta si incercati sa scoateti toate bulele din borcan prin presare usoara.

Puneti conservantul si legati borcanele cu celofan apoi depozitati-le in camara.

 

Menţiuni

Puteti consuma gogosarii cu friptura sau carne la cuptor.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: mica

 

Etichete: gogosari , otet

Fotografia prezentata in reteta de Gogosari opariti in otet apartine Yooper Shooter.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de gogosari opariti in otet, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.