Gogosari opariti in otet
Rețete de murături și conserve pentru iarnă » Gogosari opariti in otet
Gogosarii opariti in otet sunt foarte usor de preparat si foarte gustosi si se marineaza mai rapid decat alte retete de gogosari in otet.
Gogosari perfecti pentru a fi conservati.
Ingrediente
10 kg gogosari
1 l otet
3 l apa
10 linguri zahar
2 linguri sare
conservant
piper boabe
boabe de mustar
foi de dafin
Mod de preparare
Spalati si curatati gogosarii apoi taiati-i in sferturi si indepartati toate semintele.
Puneti la fiert apa, otetul si restul mirodeniilor si cand fierbe apa puneti gogosari cat incap in vas.
Lasati-i doua minute apoi scoateti gogosarii cu o spumiera si dupa ce s-au racorit si puteti pune mana pe ei asezati-i in borcane.
Printre ei puteti pune hrean taiat betisoare apoi puneti apa calduta si incercati sa scoateti toate bulele din borcan prin presare usoara.
Puneti conservantul si legati borcanele cu celofan apoi depozitati-le in camara.
Menţiuni
Puteti consuma gogosarii cu friptura sau carne la cuptor.
Timp de preparare: 2 ore
Complexitate: mica
Etichete: gogosari , otet
Fotografia prezentata in reteta de Gogosari opariti in otet apartine Yooper Shooter.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de gogosari opariti in otet, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 14 Octombrie 2023, ora 21:09.