De ce ți-e poftă astăzi ?

Gogosari umpluti cu conopida in otet

 

Rețete de murături și conserve pentru iarnă » Gogosari umpluti cu conopida in otet

Gogosarii umpluti cu conopida sunt deliciosi si arata foarte bine la mesele festive fiind foarte usor de preparat si de consumat.

 

Cateva kilograme de gogosari pregatiti pentru conservare.

Ingrediente

 

gogosari

conopida buchetele

sare

otet

zahar

foi de dafin

hrean

boabe de piper

boabe de mustar

 

Mod de preparare

 

Curatati gogosarii cu atentie pentru a nu ii rupe si desfaceti conopida in buchetele.

Umpleti gogosarii cu conopida si asezati-i in borcand adaugand hrean in spatiile libere.

Fierbeti solutia din apa, otet, sare pentru conservat, zahar, boabe de piper, boabe de mustar si foi de dafin.

La un litru de apa adaugati patru linguri de otet, o lingura de sare, doua linguri de zahar si boabe de piper si mustar dupa preferinte apoi cateva foi de dafin.

Cand solutia a clocotit turnati-o in borcane peste gogosarii umpluti iar cand se racesc borcanele adaugati conservant si sigilati-le.

 

Menţiuni

Alegeti gogosarii cei mai frumosi si mai sanatosi pe care ii gasiti.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

 

Etichete: gogosari , conopida , otet , hrean

Fotografia prezentata in reteta de Gogosari umpluti cu conopida in otet apartine St Even.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de gogosari umpluti cu conopida in otet, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.