Gogosari umpluti cu conopida in otet
Rețete de murături și conserve pentru iarnă » Gogosari umpluti cu conopida in otet
Gogosarii umpluti cu conopida sunt deliciosi si arata foarte bine la mesele festive fiind foarte usor de preparat si de consumat.
Cateva kilograme de gogosari pregatiti pentru conservare.
Ingrediente
gogosari
conopida buchetele
sare
otet
zahar
foi de dafin
hrean
boabe de piper
boabe de mustar
Mod de preparare
Curatati gogosarii cu atentie pentru a nu ii rupe si desfaceti conopida in buchetele.
Umpleti gogosarii cu conopida si asezati-i in borcand adaugand hrean in spatiile libere.
Fierbeti solutia din apa, otet, sare pentru conservat, zahar, boabe de piper, boabe de mustar si foi de dafin.
La un litru de apa adaugati patru linguri de otet, o lingura de sare, doua linguri de zahar si boabe de piper si mustar dupa preferinte apoi cateva foi de dafin.
Cand solutia a clocotit turnati-o in borcane peste gogosarii umpluti iar cand se racesc borcanele adaugati conservant si sigilati-le.
Menţiuni
Alegeti gogosarii cei mai frumosi si mai sanatosi pe care ii gasiti.
Timp de preparare: 2 ore
Complexitate: medie
Etichete: gogosari , conopida , otet , hrean
Fotografia prezentata in reteta de Gogosari umpluti cu conopida in otet apartine St Even.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de gogosari umpluti cu conopida in otet, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.