De ce ți-e poftă astăzi ?

Gogosi cu branza

 

Retete de dulciuri » Gogosi cu branza

Pentru ca nimic nu se compara cu ceva dulce preparat in casa, va recomandam sa incercati si reteta de gogosi cu branza care este un adevart deliciu.

 

Cateva gogosi prajite, inainte de a fi umplute cu cream de branza.

Ingrediente

 

Pentru aluat:

100 g faina

80 g unt sau margarina

3 oua

sare

100 ml apa

Pentru umplutura:

100 g branza de vaci

100 g telemea

2 oua

 

Mod de preparare

 

Pentru prepararea aluatului, fierbeti apa cu untul sau margarina si un varf de cutit de sare.

Ridicati de pe foc si adaugati toata faina dintr-odata, amestecand repede pentru a evita formarea cocoloaselor.

Lasati sa se racoreasca, apoi adaugati ouale, puse unul cate unul, amestecand continuu.

Din pasta obtinuta, faceti gramajoare mici, pe care le puneti cu spritul intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina, la o distanta de circa 2 cm unele de altele iar apoi le dati la cuptor la foc potrivit.

Lasati-le sa se coaca bine, altfel cad si se turtesc iar dupa ce se racesc li se taie un capac si se umplu cu crema de branza.

Pentru a prepara crema de branza, sfaramati cu furculita branza de vaci, dati telemeaua prin razatoarea fina si amestecati apoi cu oul si smantana.

 

Menţiuni

Daca considerati ca mai este nevoie, puteti pune putin zahar in crema de branza.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: unt , margarina , oua , branza , telemea

Fotografia prezentata in reteta de Gogosi cu branza apartine Pille Nami Nami.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de gogosi cu branza, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.