Gogosi cu cascaval
Retete de dulciuri » Gogosi cu cascaval
Daca va place arta culinara si vreti mereu sa experimentati ceva nou, incercati si aceste gogosi cu cascaval care va vor fi pe plac.
Un cosulet cu cateva gogosi cu cascaval, stropite cu unt si pudrate cu zahar farin.
Ingrediente
100 g faina
200 g cascaval ras
1 cana mare lapte
3 oua
100 g unt
sare
Mod de preparare
Fierbeti laptele cu doua linguri de unt si cand da in clocot, turnati faina si amestecati repede si bine ca sa incorporati toata faina in lapte.
Adaugati cascavalul ras si amestecati pe foc, pana ce aluatul se desprinde de peretii vasului.
Dati deoparte, puneti cate un ou si amestecati dupa fiecare.
Luati o cratita si umpleti-o cu apa iar cand apa da in clocot, introduceti cate o lingurita din aluat si lasati sa fiarba.
Cand gogoselele sunt fierte, le scoateti cu lingura cu gauri, le scurgeti bine, le puneti pe o farfurie mare si le stropiti cu unt fierbinte.
Menţiuni
Serviti gogosile cu cascaval alaturi de un pahar cu lapte, cald sau rece.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: medie
Etichete: cascaval , lapte , oua , unt
Fotografia prezentata in reteta de Gogosi cu cascaval apartine Pierre.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de gogosi cu cascaval, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.