De ce ți-e poftă astăzi ?

Gogosi cu cascaval

 

Retete de dulciuri » Gogosi cu cascaval

Daca va place arta culinara si vreti mereu sa experimentati ceva nou, incercati si aceste gogosi cu cascaval care va vor fi pe plac.

 

Un cosulet cu cateva gogosi cu cascaval, stropite cu unt si pudrate cu zahar farin.

Ingrediente

 

100 g faina

200 g cascaval ras

1 cana mare lapte

3 oua

100 g unt

sare

 

Mod de preparare

 

Fierbeti laptele cu doua linguri de unt si cand da in clocot, turnati faina si amestecati repede si bine ca sa incorporati toata faina in lapte.

Adaugati cascavalul ras si amestecati pe foc, pana ce aluatul se desprinde de peretii vasului.

Dati deoparte, puneti cate un ou si amestecati dupa fiecare.

Luati o cratita si umpleti-o cu apa iar cand apa da in clocot, introduceti cate o lingurita din aluat si lasati sa fiarba.

Cand gogoselele sunt fierte, le scoateti cu lingura cu gauri, le scurgeti bine, le puneti pe o farfurie mare si le stropiti cu unt fierbinte.

 

Menţiuni

Serviti gogosile cu cascaval alaturi de un pahar cu lapte, cald sau rece.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: medie

 

Etichete: cascaval , lapte , oua , unt

Fotografia prezentata in reteta de Gogosi cu cascaval apartine Pierre.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de gogosi cu cascaval, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.