De ce ți-e poftă astăzi ?

Gulas unguresc

 

Retete cu carne » Gulas unguresc

Cand doriti sa preparati o mancare inzestrata cu diferite arome si cu un gust deosebit, incercati aceasta reteta de gulas unguresc care va va placea mult.

 

Farfurie cu gulas unguresc.

Ingrediente

 

1 kg carne de vita

1 kg cartofi

250 g ceapa rosie

75 g untura

boia de ardei

sare

chimen

usturoi

2 rosii

3 ardei grasi

 

Mod de preparare

 

Taiati carnea in cubulete mici. Tocati apoi ceapa fin si caliti-o in untura pana cand va prinde o culoare aurie.

Adaugati boia dulce sau iute dupa gust si apoi adaugati carnea in tigaie si amestecati periodic.

Adaugati sare si dupa ce s-a evaporat zeama lasata de carne puneti si chimen, usturoi pisat si putina apa.

Puneti capacul si lasati carnea sa fiarba inabusit.

Taiati cartofii, rosiile si ardeiul in cubulete medii si atunci cand carnea este aproape gata puneti cartofii in tigaie.

Lasati totul sa fiarba pana cand sunt fierti si cartofii si apoi completati cu zeama de oase,rosiile si ardeii taiati.

Lasati totul sa fiarba gustand din cand in cand pentru a verifica daca este gata.

Adaugati dupa gust, verdeata sau condimente.

 

Menţiuni

Daca doriti puteti adauga si un pic de smantana la servire.

Timp de preparare: 1 ora 15 minute

Complexitate: medie

 

Etichete: vita , cartofi , ceapa , untura , rosii , usturoi , ardei gras

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de gulas unguresc, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.