Iahnie de fasole

 

Retete cu legume » Iahnie de fasole

Daca vrei sa prepari ceva de post insa nu stii ce, atunci incearca aceasta reteta de iahnie de fasole, delicioasa si usor de preparat.

 

O farfurie cu iahnie de fasole.

Ingrediente

 

fasole

2 cepe

2 linguri bulion

ulei

1 frunza de dafin

patrunjel verde

sare

 

Mod de preparare

 

Alegeti bine fasolea si puneti-o la fiert dupa ce ati lasat-o in apa cateva ore.

Cand este fiarta, scurgeti de zeama si puneti intr-o tigaie cu ulei in care au fost calite doua cepe taiate marunt.

Adaugati bulionul, frunza de dafin, patrunjelul verde si sarea si tineti la fiert pana cand considerati ca este gata.

Serviti rece cu gogonele sau alte muraturi.

 

Menţiuni

Iahnia de fasole poate fi preparata si cu legume alaturi de fasole.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: fasole , ceapa

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de iahnie de fasole, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.