Icre de crap

 

Retete de peste » Icre de crap

Daca vreti sa preparati o salata pentru aperitiv, incercati aceasta salata de icre de crap care este usoara si rapida de facut.

 

Paine cu icre de crap.

Ingrediente

 

200 g icre

miez de paine

ulei

sare

zeama de la 1 lamaie

ceapa taiata fin

 

Mod de preparare

 

Spalati icrele si lasati-le sa se scurga.

Amestecati-le cu sare si lasati-le jumatate de ora la frigider.

Pana atunci inmuiati miezul de paine in apa sau lapte si stoarceti-l bine.

Puneti intr-un castron impreuna cu icrele si amestecati adaugand ulei treptat pana cand devin pufoase.

Adaugati aproape de final zeama de lamaie si amestecati in continuare.

La final adaugati ceapa tocata fin.

 

Menţiuni

Este bine sa amestecati icrele in aceeasi directie cu mixerul ca la maioneza pentru a nu avea neplacuta surpriza de a se taia.

Timp de preparare: 50 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: icre , paine , lamaie , ceapa

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de icre de crap, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.