De ce ți-e poftă astăzi ?

Icre de peste

 

Retete de peste » Icre de peste

Daca vreti sa preparati un aperitiv delicios si rapid sau daca tineti post si este dezlegare la peste incercati aceasta reteta de icre de peste.

 

Doua boluri cu icre de peste.

Ingrediente

 

100 g icre

2 linguri gris

1 ceapa

zeama de la 1 lamaie

ulei

 

Mod de preparare

 

Adaugati sare la icre si lasati-le timp de jumatate de ora la frigider.

In acest timp fierbeti grisul si lasati-l sa se raceasca.

Puneti icrele intr-un castron, adaugati ceapa rasa si gris si incepeti sa le amestecati adaugand ulei.

Cand icrele devin pufoase, adaugati zeama de lamaie si amestecati pana cand aceasta se incorporeaza.

Puneti icrele in boluri si ornati-le cu patrunjel verde .

 

Menţiuni

Icrele se servesc cu masline si paine prajita.

Timp de preparare: 50 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: icre , gris , ceapa , lamaie

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de icre de peste, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.