Icre de peste
Retete de peste » Icre de peste
Daca vreti sa preparati un aperitiv delicios si rapid sau daca tineti post si este dezlegare la peste incercati aceasta reteta de icre de peste.
Doua boluri cu icre de peste.
Ingrediente
100 g icre
2 linguri gris
1 ceapa
zeama de la 1 lamaie
ulei
Mod de preparare
Adaugati sare la icre si lasati-le timp de jumatate de ora la frigider.
In acest timp fierbeti grisul si lasati-l sa se raceasca.
Puneti icrele intr-un castron, adaugati ceapa rasa si gris si incepeti sa le amestecati adaugand ulei.
Cand icrele devin pufoase, adaugati zeama de lamaie si amestecati pana cand aceasta se incorporeaza.
Puneti icrele in boluri si ornati-le cu patrunjel verde .
Menţiuni
Icrele se servesc cu masline si paine prajita.
Timp de preparare: 50 de minute
Complexitate: mica
Etichete: icre , gris , ceapa , lamaie
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de icre de peste, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.