De ce ți-e poftă astăzi ?

Inghetata de capsuni

 

Retete de dulciuri » Inghetata de capsuni

Pentru sezonul calduros va oferim o reteta usor de preparat in casa, care nu va costa mult si va ajuta in zilele in care nu doriti sa iesiti din locuinta.

 

Ingrediente

 

150 g zahar

200 ml lapte

1 ou

putina cacao

1 plic zahar vanilat

500 g frisca

 

Mod de preparare

 

Puneti laptele, zaharul si oul intr-o oala la foc potrivit si le amestecati in continuu.

Lasati compozitia sa fiarba dupa care luati vasul de pe foc si adaugati cacao si zaharul vanilat si o lasati sa se raceasca.

In acest timp bateti frisca peste care turnati compozitia amestecand usor pana se omogenizeaza.

Dupa ce aveti o compozitie omogena puneti in formele dorite si o adaugati la congelator.

Adaugati capsunile prin inghetata inainte de a o pune la congelator sau pe deasupra dupa preferinte.

Dupa ce aceasta a inghetat, o puteti orna cu diferite fructe sau toppinguri la alegere.

 

Menţiuni

Este o reteta de casa care se prepara relativ simplu.

Timp de preparare: 3 ore

Complexitate: mica

 

Etichete: lapte , oua , cacao , frisca

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de inghetata de capsuni, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.