De ce ți-e poftă astăzi ?

Jeleu de cafea

 

Retete de dulciuri » Jeleu de cafea

Preparati un desert rapid si savuros cum ar fi acest jeleu de cafea, chiar la dumneavoastra in bucatarie.

 

Doua cuburi de jeleu de cafea, preparate in casa.

Ingrediente

 

2 cani cafea

1 lingura gelatina

2 linguri zahar

frisca vegetala

 

Mod de preparare

 

Puneti gelatina intr-un castron si peste ea puneti 4 linguri cu apa calduta, pentru a o dizolva.

Aveti grija ca apa sa nu fierbinte deoarece va distruge in acest fel toate proprietatile gelatinei.

Intr-o oala turnati cele doua cani de cafea iar peste, adaugati zaharul si gelatina dizolvata.

Puneti vasul pe foc mic si amestecati continuu pana ce se topeste zaharul si se omogenizeaza amestecul.

Compozitia obtinuta o lasati sa se racoreasca putin in oala, apoi o turnati in cani pentru desert si dati la frigider pentru a se intari.

 

Menţiuni

Serviti o portie de jeleu de cafea cu multa frisca solida deasupra.

Timp de preparare: 20 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: cafea , gelatina , frisca

Fotografia prezentata in reteta de Jeleu de cafea apartine Mitinita.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de jeleu de cafea, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.