De ce ți-e poftă astăzi ?

Jeleu de fructe

 

Retete de dulciuri » Jeleu de fructe

Daca vreti sa preparati ceva dulce pentru cei mici si vreti sa fie ca jeleul din comert incercati aceasta reteta delicioasa de jeleu de fructe.

 

O portie de jeleu.

Ingrediente

 

2 pahare de fructe

2 pahare zahar

30 g gelatina

 

Mod de preparare

 

Spalati fructele in apa rece si apoi pisati-le bine intr-un vas.

Treceti-le prin sita si apoi puneti-le la foc mediu impreuna cu doua pahare de apa pana cand dau in clocot si apoi strecurati-le.

Adaugati zaharul si gelatina si tineti jeleul la foc pana cand incepe sa fiarba.

Lasati jeleul sa se raceasca si cand acesta este rece adaugati piureul de fructe si amestecati bine.

Turnati jeleul in forme si lasati-l la frigider pana in momentul servirii.

 

Menţiuni

Jeleul de fructe se poate servi cu biscuiti crocanti.

Timp de preparare: 1 ora 40 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: fructe , gelatina

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de jeleu de fructe, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.