De ce ți-e poftă astăzi ?

Lasagna

 

Retete cu carne » Lasagna

Daca vreti sa preparati ceva special pentru o cina cu familia incercati aceasta reteta de lasagna care uimi cu gustul sau aromat si delicios.

 

O portie de lasagna.

Ingrediente

 

foi de lasagna

margarina

200 g carne tocata

1 ceapa

1 catel usturoi

sare

piper

maghiran

oregano

200 ml suc de rosii

250 g cascaval

200 ml smantana groasa

 

Mod de preparare

 

Taiati ceapa si usturoiul foarte fin si amestecati-le cu carnea tocata si apoi puneti-le intr-o tigaie la rumenit amestecand continuu.

Adaugati condimentele, 100 ml smantana si 100 ml de suc de rosii.

Lasati-o sa se raceasca si intre timp, ungeti tava cu margarina si asezati o foaie de lasagna, un strat de cascaval, unul de carne si tot asa pana cand se termina compozitia.

Pastrati o foaie de lasagna pentru stratul final.

Amestecati restul de suc de rosii cu restul de smantana si de cascaval ras iar acest sos se toarna pe deasupra ultimei foi.

Puneti la cuptor verificand periodic si dupa aproximativ 40 de minute, lasagna este gata.

 

Menţiuni

Reteta se poate servi cu cascaval ras pe deasupra si ornata cu o frunzulita de patrunjel pe fiecare portie.

Timp de preparare: 1 ora 40 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: margarina , carne tocata , ceapa , usturoi , cascaval , smantana

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de lasagna, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.