De ce ți-e poftă astăzi ?

Macaroane cu ciuperci

 

Retete de paste » Macaroane cu ciuperci

Daca va doriti ceva bun si simplu pentru masa de pranz, incercati gustoasa reteta de macaroane cu ciuperci.

 

Un platou cu macaroane cu ciuperci gata pentru a fi savurat la masa.

Ingrediente

 

300 g macaroane

50 g unt

200 g ciuperci

200 g cascaval sau telemea

sare

piper macinat

1 pahar sos de rosii

 

Mod de preparare

 

Fierbeti macaroanele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care le clatiti cu apa rece si le scurgeti bine.

Lasati macaroanele fierte deoparte, timp in care pregatiti ciupercile.

Curatati ciupercile de partea tare, spalati-le in mai multe ape, trecand cu mana peste lamele, taiati-le felii subtiri si puneti-le intr-un vas emailat pentru a le cali cu o lingura de unt si un praf de sare.

Cand s-au inmuiat bine, amestecati ciupercile cu macaroanele scurse, cu telemea rasa si un pahar cu sos de rosii.

Amestecul il turnati intr-o cratita unsa cu o lingura de unt pe care o introduceti in cuptor sau tineti pe plita la foc mic.

Mancarea o scadeti bine si o serviti calda.

Sarati si piperati dupa gust.

 

Menţiuni

Puteti pune pe macaroane o lingura cu smantana in momentul servirii.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: macaroane , unt , ciuperci , cascaval , telemea

Fotografia prezentata in reteta de Macaroane cu ciuperci apartine Hatm.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de macaroane cu ciuperci, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.