De ce ți-e poftă astăzi ?

Mazare cu carne

 

Retete cu legume » Mazare cu carne

Daca vreti sa preparati o reteta delicioasa care sa contina atat vitamine cat si proteine atunci incercati aceasta reteta de mazare cu carne.

 

mazare cu carne

Ingrediente

 

500 g pui

500 g mazare

250 ml suc de rosii

50 ml ulei

1 lingura faina

2 cepe mari

marar

patrunjel

sare

piper

 

Mod de preparare

 

Spalati carnea si taiati-o in bucati medii.

Curatati si tocati ceapa apoi puneti-o la calit in ulei.

Puneti carnea in tigaia cu ceapa si caliti-le impreuna aproximativ 10 minute.

Adaugati apoi mazarea si puneti apa cat sa acopere intreaga compozitie.

Adaugati o lingurita de vegeta sau sare si condimentati cu piper dupa bunul plac.

Acoperiti cratita cu un capac si lasati mancarea sa fiarba pana cand carnea este gata.

Spre final, amestecati faina cu sucul de rosii si adaugati-l in mancare.

Dupa 10 minute inchideti focul si adaugati patrunjel si marar tocat fin.

 

Menţiuni

Puteti folosi la aceasta reteta si alte tipuri de carne, dupa gustul dumneavoastra.

Timp de preparare: 45 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: pui , mazare , ceapa

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de mazare cu carne, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.