De ce ți-e poftă astăzi ?

Mazare cu pui

 

Retete cu carne » Mazare cu pui

Mazarea cu pui este perfecta daca nu aveti mult timp la dispozitie pentru prepararea cinei dar si daca vreti sa oferiti familiei o mancare sanatoasa dar si gustoasa.

 

O farfurie de mazare cu pui.

Ingrediente

 

2 pulpe de pui

2 cutii mazare

2 cepe

1 ardei gras

1 morcov

sare

piper

ulei

patrunjel verde sau marar

 

Mod de preparare

 

Taiati ceapa, morcovul si ardeiul marunt si puneti-le intr-o tigaie la calit.

Dupa ce s-au rumenit, adaugati pulpele impreuna cu putina apa.

Dupa ce s-a evaporat jumatate din apa, adaugati si mazarea.

Mai adaugati apa cat sa acopere ingredientele.

Dupa ce s-au fiert pulpele, adaugati o lingura de bulion si verdeata si amestecati bine.

Mai lasati cateva minute si luati de pe foc.

Serviti condimentata dupa gust.

Daca doriti ca mazarea sa capete un gust dulceag mai puteti adauga o ceapa sau putin suc de rosii indulcit.

 

Menţiuni

Mazarea cu pui se poate prepara si cu piept sau aripioare de pui.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: medie

 

Etichete: pulpe de pui , mazare , ceapa , ardei gras , morcov

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de mazare cu pui, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.