Miel la cuptor
Retete cu carne » Miel la cuptor
Daca vreti sa preparati ceva cu adevarat deosebit pentru cina de Paste sau pentru o masa cu familia atunci incercati si aceasta reteta delicioasa de miel la cuptor.
O farfurie cu miel la cuptor.
Ingrediente
1 kg pulpa de miel
200 ml apa
condimente pentru miel
ceapa
sare
piper
1 capatana usturoi
2 rosii
Mod de preparare
Spalati pulpa de miel sub jet de apa rece si dupa ce s-a scurs, crestati pulpa de miel pe ambele parti .
In crestaturi puneti catei de usturoi, felii de rosii si condimente dupa gust.
Asezati pulpa in tava de copt si adaugati apa si vin rosu dupa preferinte.
Puneti tava cu miel la cuptor si dupa aproximativ jumatate de ora, intoarceti carnea pe partea cealalta.
Dupa jumatate de ora intoarceti iar pulpa si tot asa pana cand aceasta este bine patrunsa.
Cand pulpa este rumenita bine, o scoateti pe o farfurie si o serviti calda.
Menţiuni
Mielul la cuptor se poate servi cu salata de varza sau cu mamaliguta calda.
Timp de preparare: 1 ora 40 de minute
Complexitate: medie
Etichete: miel , ceapa , usturoi , rosii
Fotografia prezentata in reteta de Miel la cuptor apartine Eyes1997.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de miel la cuptor, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.