De ce ți-e poftă astăzi ?

Miel la cuptor

 

Retete cu carne » Miel la cuptor

Daca vreti sa preparati ceva cu adevarat deosebit pentru cina de Paste sau pentru o masa cu familia atunci incercati si aceasta reteta delicioasa de miel la cuptor.

 

O farfurie cu miel la cuptor.

Ingrediente

 

1 kg pulpa de miel

200 ml apa

condimente pentru miel

ceapa

sare

piper

1 capatana usturoi

2 rosii

 

Mod de preparare

 

Spalati pulpa de miel sub jet de apa rece si dupa ce s-a scurs, crestati pulpa de miel pe ambele parti .

In crestaturi puneti catei de usturoi, felii de rosii si condimente dupa gust.

Asezati pulpa in tava de copt si adaugati apa si vin rosu dupa preferinte.

Puneti tava cu miel la cuptor si dupa aproximativ jumatate de ora, intoarceti carnea pe partea cealalta.

Dupa jumatate de ora intoarceti iar pulpa si tot asa pana cand aceasta este bine patrunsa.

Cand pulpa este rumenita bine, o scoateti pe o farfurie si o serviti calda.

 

Menţiuni

Mielul la cuptor se poate servi cu salata de varza sau cu mamaliguta calda.

Timp de preparare: 1 ora 40 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: miel , ceapa , usturoi , rosii

Fotografia prezentata in reteta de Miel la cuptor apartine Eyes1997.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de miel la cuptor, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.