Miel la gratar
Retete cu carne » Miel la gratar
Mielul la cuptor este un preparat culinar delicios care nu necesita mult timp de preparare si care va constitui o cina perfecta pentru familie si prieteni.
Miel la gratar .
Ingrediente
4 cotlete de miel
1 lingura rozmarin
1 lingura ulei
2i catei usturoi
sare
piper
soric afumat
Mod de preparare
Curatati carnea de piele si frecati-o bine cu sare si usturoi zdrobit.
Presarati rozmarinul tocat pe deasupra si lasati carnea un sfert de ora la macerat.
Cand gratarul este incins, frecati cu soric si asezati carnea.
Intoarceti periodic pe ambele parti pentru a nu se arde.
Stropiti din cand in cand cu ulei si dupa aproximativ 10 minute mielul va fi gata.
Mielul la gratar il serviti cald.
Menţiuni
Acest preparat se serveste cu cartofi natur si salata verde si daca doriti, puteti prepara si mere coapte pentru ornat.
Timp de preparare: 50 de minute
Complexitate: medie
Etichete: miel , usturoi , soric
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de miel la gratar, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.