De ce ți-e poftă astăzi ?

Miel la gratar

 

Retete cu carne » Miel la gratar

Mielul la cuptor este un preparat culinar delicios care nu necesita mult timp de preparare si care va constitui o cina perfecta pentru familie si prieteni.

 

Miel la gratar .

Ingrediente

 

4 cotlete de miel

1 lingura rozmarin

1 lingura ulei

2i catei usturoi

sare

piper

soric afumat

 

Mod de preparare

 

Curatati carnea de piele si frecati-o bine cu sare si usturoi zdrobit.

Presarati rozmarinul tocat pe deasupra si lasati carnea un sfert de ora la macerat.

Cand gratarul este incins, frecati cu soric si asezati carnea.

Intoarceti periodic pe ambele parti pentru a nu se arde.

Stropiti din cand in cand cu ulei si dupa aproximativ 10 minute mielul va fi gata.

Mielul la gratar il serviti cald.

 

Menţiuni

Acest preparat se serveste cu cartofi natur si salata verde si daca doriti, puteti prepara si mere coapte pentru ornat.

Timp de preparare: 50 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: miel , usturoi , soric

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de miel la gratar, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.