Musaca
Retete cu carne » Musaca
Daca vreti un preparat culinar care sa fie consistent dar care sa fie usor de preparat incercati aceasta reteta usoara de musaca.
O farfurie cu o felie de musaca si patrunjel
Ingrediente
1 kg cartofi
1/2 kg carne tocata
marar verde
patrunjel verde
1 ceapa
sare
piper
2 oua
Mod de preparare
Fierbeti cartofii si pisati-i bine pana cand obtineti un piure.
Amestecati carnea tocata cu condimentele si verdeata pana cand totul este bine incorporat.
Caliti ceapa in putin ulei pana cand prinde o culoare aurie.
Adaugati carnea peste ceapa si caliti-o timp de cinci minute.
Ungeti o tava cu ulei sau cu unt si puneti jumatate din piureul de cartofi pe intreaga suprafata a tavii.
Puneti apoi un strat de carne, unul de cartofi si tot asa pana se termina compozitiile.
Bagati tava la cuptor si dupa aproximativ jumatate de ora scoateti tava si ungeti preparatul cu oua batute.
Bagati tava inapoi si scoateti-o cand totul este gata.
Menţiuni
Reteta de musaca se serveste intotdeauna calda, alaturi de paine rumenita in cuptor.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: cartofi , carne tocata , ceapa , oua
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de musaca, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.