Musaca de carne
Retete cu carne » Musaca de carne
Daca vreti sa preparati ceva rapid pentru cina de seara si nu aveti timp sa pregatiti ceva complicat, incercati aceasta reteta apetisanta de musaca cu carne.
Farfurie cu musaca de carne.
Ingrediente
1 kg cartofi
1/2 kg carne tocata mixta
patrunjel verde
marar verde
1 ceapa
sare
piper
2 oua
1 ceasca lapte
ulei
Mod de preparare
Curatati si spalati cartofii. Taiati-i in felii grosute si fierbeti-i 5 minute.
Scoateti cartofii cu o paleta avand grija a nu-i sfarma.
Intre timp caliti ceapa pana devine aurie apoi adaugati carnea, condimente si verdeata si lasati-le sa sa rumeneasca cinci minute la foc mediu.
Ungeti o tava cu ulei sau cu unt si adaugati un strat de cartofi, unul de carne si tot asa .
De preferat este ca ultimul strat sa fie de carne.
Amestecati ouale cu ceasca de lapta pana cand totul este incorporat si turnati-le peste ultimul strat din tava.
Daca doriti mai puteti adauga si un pic de verdeata pe deasupra.
In cam 40 de minute musacaua cu carne este gata.
Menţiuni
Daca doriti, puteti rade cascaval pe deasupra cand scoateti tava de la cuptor.
Timp de preparare: 1 ora 10 minute
Complexitate: medie
Etichete: cartofi , carne tocata , ceapa , oua , lapte
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de musaca de carne, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.