De ce ți-e poftă astăzi ?

Musaca de carne

 

Retete cu carne » Musaca de carne

Daca vreti sa preparati ceva rapid pentru cina de seara si nu aveti timp sa pregatiti ceva complicat, incercati aceasta reteta apetisanta de musaca cu carne.

 

Farfurie cu musaca de carne.

Ingrediente

 

1 kg cartofi

1/2 kg carne tocata mixta

patrunjel verde

marar verde

1 ceapa

sare

piper

2 oua

1 ceasca lapte

ulei

 

Mod de preparare

 

Curatati si spalati cartofii. Taiati-i in felii grosute si fierbeti-i 5 minute.

Scoateti cartofii cu o paleta avand grija a nu-i sfarma.

Intre timp caliti ceapa pana devine aurie apoi adaugati carnea, condimente si verdeata si lasati-le sa sa rumeneasca cinci minute la foc mediu.

Ungeti o tava cu ulei sau cu unt si adaugati un strat de cartofi, unul de carne si tot asa .

De preferat este ca ultimul strat sa fie de carne.

Amestecati ouale cu ceasca de lapta pana cand totul este incorporat si turnati-le peste ultimul strat din tava.

Daca doriti mai puteti adauga si un pic de verdeata pe deasupra.

In cam 40 de minute musacaua cu carne este gata.

 

Menţiuni

Daca doriti, puteti rade cascaval pe deasupra cand scoateti tava de la cuptor.

Timp de preparare: 1 ora 10 minute

Complexitate: medie

 

Etichete: cartofi , carne tocata , ceapa , oua , lapte

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de musaca de carne, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.