Muschi de porc marinat
Retete cu carne » Muschi de porc marinat
Daca ati ramas in pana de idei si nu stiti cum sa mai preparati carnea de porc, noi va venim in ajutor cu urmatoarea reteta.
O portie de muschi de porc marinat alaturi de garnitura de linte si fasole verde.
Ingrediente
600 g muschi de porc
70 g parmezan sau cascaval ras
200 ml vin alb
50 ml cognac
50 ml ulei de masline
60 g unt
3 cepe
zeama de la o lamaie
sare
Mod de preparare
Taiati carnea feliute foarte subtiri si o aplatizati cu grija sa nu o rupeti.
Puneti carnea la marinat cu o canita cu ulei, cu 2-3 cepe mici rase, zeama de la o lamaie si cognacul.
Lasati la macerat timp de 2 ore, dupa care le rumeniti in unt pe o parte si pe cealalta.
Asezati jumatate din feliile de carne pe fundul unei cratite, presarati parmezanul ras si apoi acoperiti cu restul de felii de carne.
Inconjurati carnea cu ciupercile taiate subtiri si calite in unt, adaugati marinata, un pahar de vin alb, restul de unt si sare, dupa care puneti la fiert la foc moale.
Mancarea este gata in momentul in carnea este bine patrunsa.
Menţiuni
Acest muschi de porc il serviti cald, cu diverse garnituri.
Timp de preparare: 1 ora 30 de minute plus 2 ore
Complexitate: medie
Etichete: porc , parmezan , cascaval , vin , cognac , unt , ceapa , lamaie
Fotografia prezentata in reteta de Muschi de porc marinat apartine Booksister.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de muschi de porc marinat, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.