De ce ți-e poftă astăzi ?

Muschi de porc marinat

 

Retete cu carne » Muschi de porc marinat

Daca ati ramas in pana de idei si nu stiti cum sa mai preparati carnea de porc, noi va venim in ajutor cu urmatoarea reteta.

 

O portie de muschi de porc marinat alaturi de garnitura de linte si fasole verde.

Ingrediente

 

600 g muschi de porc

70 g parmezan sau cascaval ras

200 ml vin alb

50 ml cognac

50 ml ulei de masline

60 g unt

3 cepe

zeama de la o lamaie

sare

 

Mod de preparare

 

Taiati carnea feliute foarte subtiri si o aplatizati cu grija sa nu o rupeti.

Puneti carnea la marinat cu o canita cu ulei, cu 2-3 cepe mici rase, zeama de la o lamaie si cognacul.

Lasati la macerat timp de 2 ore, dupa care le rumeniti in unt pe o parte si pe cealalta.

Asezati jumatate din feliile de carne pe fundul unei cratite, presarati parmezanul ras si apoi acoperiti cu restul de felii de carne.

Inconjurati carnea cu ciupercile taiate subtiri si calite in unt, adaugati marinata, un pahar de vin alb, restul de unt si sare, dupa care puneti la fiert la foc moale.

Mancarea este gata in momentul in carnea este bine patrunsa.

 

Menţiuni

Acest muschi de porc il serviti cald, cu diverse garnituri.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute plus 2 ore

Complexitate: medie

 

Etichete: porc , parmezan , cascaval , vin , cognac , unt , ceapa , lamaie

Fotografia prezentata in reteta de Muschi de porc marinat apartine Booksister.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de muschi de porc marinat, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.