De ce ți-e poftă astăzi ?

Omleta cu crenvusti

 

Retete de aperitive » Omleta cu crenvusti

Retetele de aperitive fac prima impresie legata de priceperea bucatarului iar o reteta cum e cea de omleta cu crenvusti va va asigura aprecierea celorlalti.

 

O omleta cu crenvusti, gata preparata, asezata pe o farfurie.

Ingrediente

 

3 oua

1 crenvusti

3/4 ardei gras

branza

cascaval

kechup

 

Mod de preparare

 

Bateti bine cele 3 oua impreuna cu un praf de sare si un praf de piper, adaugati branza taiata bucuri mici si dati deoparte cateva minute.

Taiati apoi crenvusti-ul rondele potrivit de groase si ardeiul in fasii subtiri.

Intr-o tigaie cu putin ulei puneti feliile de ardei si rondelele de crenvusti si lasati pana cand crenvustiul se rumeneste usor pe ambele parti.

Turnati apoi in tigaie amestecul de oua batute cu branza, lasati sa se rumeneasca pe o parte, dupa care intoarceti omleta cu atentie si lasati sa se prajeasca si pe cea de-a doua parte.

Cand este gata, o scoateti, o asezati pe o farfurie si puneti deasupra cascaval dat pe razatoare si ketchup.

 

Menţiuni

Serviti aceasta omleta cat este calda, deoarece rece nu mai este la fel de buna.

Timp de preparare: 10 minute

Complexitate: mica

 

Etichete: oua , crenvusti , ardei gras , branza , cascaval , ketchup

Fotografia prezentata in reteta de Omleta cu crenvusti apartine Adina Carla.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de omleta cu crenvusti, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.