Ostropel de porc
Retete cu carne » Ostropel de porc
Daca aveti ceva carne de porc in frigider si nu stiti cum sa o preparati, atunci incercati aceasta delicioasa reteta de ostropel.
O tigaie cu ostropel de porc preparata cu multe legume.
Ingrediente
500 g carne de porc
2 ardei grasi
1 kg rosii
1 ceapa mica
sare
1 cana ulei
Mod de preparare
Spalati carnea si rumeniti-o bine in ulei incins, dupa care acoperiti cu apa calda si fierbeti la foc mic o jumatate de ora.
Folositi doar jumatate din cantitatea de ulei.
In uleiul ramas, caliti o ceapa tocata marunt impreuna cu doi ardei grasi taiati fasii.
Cand ceapa devine sticloasa, puneti rosiile decojite si taiate felii subtiri, sarati si piperati dupa gust sosul si lasati sa fiarba la foc potrivit o jumatate de ora.
Puneti carnea in sos, fierbeti mancarea inca un sfert de ora impreuna cu usturoiul tocat marunt, apoi luati de pe foc.
Ostropelul de porc trebuie sa fie gras.
Menţiuni
Ostropelul de porc se serveste fierbinte, cu mamaliguta calda.
Timp de preparare: 2 ore
Complexitate: medie
Etichete: porc , ardei gras , rosii , ceapa
Fotografia prezentata in reteta de Ostropel de porc apartine Loulou4858fort.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de ostropel de porc, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.