De ce ți-e poftă astăzi ?

Ostropel de porc

 

Retete cu carne » Ostropel de porc

Daca aveti ceva carne de porc in frigider si nu stiti cum sa o preparati, atunci incercati aceasta delicioasa reteta de ostropel.

 

O tigaie cu ostropel de porc preparata cu multe legume.

Ingrediente

 

500 g carne de porc

2 ardei grasi

1 kg rosii

1 ceapa mica

sare

1 cana ulei

 

Mod de preparare

 

Spalati carnea si rumeniti-o bine in ulei incins, dupa care acoperiti cu apa calda si fierbeti la foc mic o jumatate de ora.

Folositi doar jumatate din cantitatea de ulei.

In uleiul ramas, caliti o ceapa tocata marunt impreuna cu doi ardei grasi taiati fasii.

Cand ceapa devine sticloasa, puneti rosiile decojite si taiate felii subtiri, sarati si piperati dupa gust sosul si lasati sa fiarba la foc potrivit o jumatate de ora.

Puneti carnea in sos, fierbeti mancarea inca un sfert de ora impreuna cu usturoiul tocat marunt, apoi luati de pe foc.

Ostropelul de porc trebuie sa fie gras.

 

Menţiuni

Ostropelul de porc se serveste fierbinte, cu mamaliguta calda.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

 

Etichete: porc , ardei gras , rosii , ceapa

Fotografia prezentata in reteta de Ostropel de porc apartine Loulou4858fort.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ostropel de porc, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.