De ce ți-e poftă astăzi ?

Oua umplute cu ciuperci

 

Retete de aperitive » Oua umplute cu ciuperci

Ouale umplute cu ciuperci sunt un aperitiv economic si foarte usor de preparat dar totodata, foarte gustos si de mare efect.

 

Un platou cu oua umplute.

Ingrediente

 

5 oua

100 g ciuperci

1 lingura patrunjel tocat

sare

piper

50 g unt

1 gogosar

 

Mod de preparare

 

Fierbeti ouale tari, le curatati si le taiati in doua pe lingime.

Scoateti galbenusurile si le frecati cu unt, sare, piper, apoi adaugati ciupercile prajite si taiate marunt si patrunjelul verde.

Cu aceasta pasta umpleti albusurile, care le aranjati pe o farfurie lata si le garnisiti cu bucatele de gogosari si o frunzulita de patrunjel verde.

 

Menţiuni

Puteti pune deasupra oualor umplute si putin cascaval ras.

Timp de preparare: 30 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: oua , ciuperci , unt , gogosari

Fotografia prezentata in reteta de Oua umplute cu ciuperci apartine Extaz Total.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de oua umplute cu ciuperci, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.