Pandispan
Retete de dulciuri » Pandispan
Daca vrei sa prepari ceva dulce care sa ramana in casa timp de mai multe zile fara sa trebuiasca tinut la frigider incearca aceasta reteta gustoasa de pandispan.
O farfurie cu pandispan.
Ingrediente
7 oua
7 linguri ulei
7 linguri apa
1 cana mare faina
1 cana mare zahar
1 plic praf de copt
zahar vanilat
zahar pudra
2 linguri cacao
Mod de preparare
Bateti albusurile spuma pana cand acestea raman fixe in castron.
Puneti apa cu zaharul la fiert si cand acestea devin sirop, adaugati-le peste albusuri amestecand continuu.
Adaugati uleiul, galbenusurile frecate cu putina sare, praful de copt si faina si amestecati pana cand aluatul devine ca o smantana groasa.
Ungeti o forma cu unt sau cu ulei si turnati compozitia in tava.
Amestecati cu cacao un pic de compozitie apoi turnati-o in tava peste cealalta.
Puneti tava la cuptor iar in aproximativ 45 de minute pandispanul este gata.
Menţiuni
Pandispanul se serveste cu zahar pudra pe deasupra.
Timp de preparare: 1 ora 10 minute
Complexitate: medie
Etichete: oua , cacao
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de pandispan, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.