De ce ți-e poftă astăzi ?

Pandispan

 

Retete de dulciuri » Pandispan

Daca vrei sa prepari ceva dulce care sa ramana in casa timp de mai multe zile fara sa trebuiasca tinut la frigider incearca aceasta reteta gustoasa de pandispan.

 

O farfurie cu pandispan.

Ingrediente

 

7 oua

7 linguri ulei

7 linguri apa

1 cana mare faina

1 cana mare zahar

1 plic praf de copt

zahar vanilat

zahar pudra

2 linguri cacao

 

Mod de preparare

 

Bateti albusurile spuma pana cand acestea raman fixe in castron.

Puneti apa cu zaharul la fiert si cand acestea devin sirop, adaugati-le peste albusuri amestecand continuu.

Adaugati uleiul, galbenusurile frecate cu putina sare, praful de copt si faina si amestecati pana cand aluatul devine ca o smantana groasa.

Ungeti o forma cu unt sau cu ulei si turnati compozitia in tava.

Amestecati cu cacao un pic de compozitie apoi turnati-o in tava peste cealalta.

Puneti tava la cuptor iar in aproximativ 45 de minute pandispanul este gata.

 

Menţiuni

Pandispanul se serveste cu zahar pudra pe deasupra.

Timp de preparare: 1 ora 10 minute

Complexitate: medie

 

Etichete: oua , cacao

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de pandispan, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.