De ce ți-e poftă astăzi ?

Pandispan pufos

 

Retete de dulciuri » Pandispan pufos

Daca vreti sa va surprindeti copiii cu ceva dulce incercati aceasta reteta gustoasa si usoara de pandispan pufos care va va placea .

 

O tava cu pandispan pufos.

Ingrediente

 

200 g faina

200 g amidon

6 oua

300 g zahar pudra

1 plic zahar vanilat

100 g lamaie

1 plic praf de copt

 

Mod de preparare

 

Amestecati galbenusurile cu zahar si coaja de lamaie si cu praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie .

Amestecati bine apoi daugati zahar vanilat, un praf de sare si amidon.

Dupa ce aceastea sunt amestecati bine, bateti si albusurile cu telul si adaugati restul de 100 grame de zahar amestecand pana cand spuma devine groasa.

Amestecati albusurile cu galbenusurile si turnati-le intr-o tava tapetata cu hartie si unsa cu putin ulei.

Puneti pandispanul la cuptor si dupa jumatate de ora acesta va fi gata.

Daca nu a crescut bine il puteti lasa peste jumatate de ora.

 

Menţiuni

Pandispanul se poate servi cu zahar pudra pe deasupra sau cu nuca de cocos si chiar cu glazura de ciocolata.

Timp de preparare: 55 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: oua , lamaie

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de pandispan pufos, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.