Pandispan pufos
Retete de dulciuri » Pandispan pufos
Daca vreti sa va surprindeti copiii cu ceva dulce incercati aceasta reteta gustoasa si usoara de pandispan pufos care va va placea .
O tava cu pandispan pufos.
Ingrediente
200 g faina
200 g amidon
6 oua
300 g zahar pudra
1 plic zahar vanilat
100 g lamaie
1 plic praf de copt
Mod de preparare
Amestecati galbenusurile cu zahar si coaja de lamaie si cu praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie .
Amestecati bine apoi daugati zahar vanilat, un praf de sare si amidon.
Dupa ce aceastea sunt amestecati bine, bateti si albusurile cu telul si adaugati restul de 100 grame de zahar amestecand pana cand spuma devine groasa.
Amestecati albusurile cu galbenusurile si turnati-le intr-o tava tapetata cu hartie si unsa cu putin ulei.
Puneti pandispanul la cuptor si dupa jumatate de ora acesta va fi gata.
Daca nu a crescut bine il puteti lasa peste jumatate de ora.
Menţiuni
Pandispanul se poate servi cu zahar pudra pe deasupra sau cu nuca de cocos si chiar cu glazura de ciocolata.
Timp de preparare: 55 de minute
Complexitate: mica
Etichete: oua , lamaie
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de pandispan pufos, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.