De ce ți-e poftă astăzi ?

Pangasius pane

 

Retete de peste » Pangasius pane

Daca sunteti pasionat de pescuit si de peste,atunci aceasta reteta de pangasius pane va va placea foarte mult,fiind usor de facut dar si delicioasa.

 

O farfurie cu pangasius pane.

Ingrediente

 

2 fileuri de pangasius

2 linguri faina

1 ceasca faina

4 oua mari

marar proaspat

ulei pentru prajit

sare

piper

 

Mod de preparare

 

Dupa ce s-au dezghetat fileurile, stergeti-le cu un prosop curat si taiati-le in bucati mari.

Sarati si piperati dupa gust bucatile de pangasius si asezati-le pe o farfurie.

Intr-un vas bateti ouale ca pentru omleta si adaugati sare, cele doua linguri de faina si marar tocat marunt.

Dati bucatile prin faina apoi prin ou si puneti-le la prajit in ulei incins.

La inceput tineti peste la foc mare apoi spre final lasati-l la foc mic pentru ca acesta sa nu se arda si pentru a prinde o crusta crocanta.

 

Menţiuni

Pestele pane se serveste cu garnitura de cartofi cu un strop de otet si zeama de lamaie .

Timp de preparare: 30 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: pangasius , oua

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de pangasius pane, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.