De ce ți-e poftă astăzi ?

Papanasi cu branza

 

Retete de dulciuri » Papanasi cu branza

Papanasii cu branza sunt alegerea perfecta daca doriti sa preparati un desert delicios si consistent pentru copii sau familie si daca nu aveti mult timp la dispozitie.

 

O farfurie de papanasi cu branza.

Ingrediente

 

250 g branza de vaci

200 g faina

3 oua

100 g zahar

ulei

sare

1 lingurita bicarbonat alimentar

 

Mod de preparare

 

Puneti branza intr-un castron in care adaugati 150 grame de faina, galbenusurile, bicarbonatul de sodiu si sarea.

Albusurile bateti-le spuma adaugand zaharul treptat.

Dupa ce ati batut albusurile adaugati-le peste galbenusuri sau invers amestecand continuu.

Intindeti aluatul pudrat cu faina pe masa si faceti inele din acesta.

Ii puneti in ulei incins iar cand sunt rumeniti lasati papanasii sa se scurga .

Adaugati gem pe deasupra sau zahar pudra.

 

Menţiuni

Bicarbonatul de sodiu este necesar sa fie stins cu zeama de lamaie sau otet inainte de a-l adauga in compozitie.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: branza , oua

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de papanasi cu branza, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.