Paste carbonara
Retete de paste » Paste carbonara
Pastele carbonara cu specific italian va vor satisface garantat asa ca atunci cand aveti pofta nu ezitati sa le preparati.
O farfurie cu paste carbonara
Ingrediente
1 punga paste
300 g kaizer
sunculita sau costita taraneasca
3 oua
300 g parmezan
1 cubulet unt
delikat
busuioc
Mod de preparare
Puneti pastele la fiert si le lasati aproximativ 10 minute apasandu-le sa se inmoaie bine.
In acest timp radeti parmezanul, bateti ouale si adaugati in ele delikat si busuioc dupa gust.
Taiati cubulete costita, kaiserul sau sunculita taraneasca si le prajiti intr-o tigaie in care adaugati cubuletul de unt.
Dupa ce pastele au fiert, le scoateti din apa si le scurgeti bine si sa nu le lasati sa se raceasca dupa care le puneti pe foc si adaugati treptat kaiserul si ouale amestecand in continuu si la sfarsit, dupa ce ouale sunt lipite de paste, adaugati parmezanul ras.
Le mai amestecati inca o data, puneti capacul, stingeti focul si le mai lasati cam 5 minute.
Menţiuni
Aceste paste se servesc calde ornate cu busuioc uscat deasupra.
Timp de preparare: 30 de minute
Complexitate: mica
Etichete: paste , kaizer , sunculita , costita , oua , parmezan , unt , busuioc
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de paste carbonara, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.