De ce ți-e poftă astăzi ?

Pastrav la cuptor

 

Retete de peste » Pastrav la cuptor

Uimiti-va familia preparand pentru cina aceasta reteta delicioasa de pastrav la cuptor care imbina perfect aromele ingredientelor si gustul special al pastravului.

 

Farfurie cu pastrav la cuptor.

Ingrediente

 

1 kg pastrav

200 ml vin alb

1 ceapa

100 g unt

cimbru

patrunjel verde

sare

piper

zeama de lamaie

 

Mod de preparare

 

Curatati pastravii si spalati-i sub jet de apa rece.

Cand ati terminat asezati-i intr-o tava lasand putina distanta intre pesti.

Fierbeti vinul cu putina sare si piper si turnati-l peste pastrav.

Clocotiti doua pahare de apa si adaugati-le in tava.

Adaugati apoi in tava ceapa tocata fin, sare, cimbru si piper dupa gust.

Puneti tava la cuptor si lasati-o sa fiarba la foc mediu.

Cand sunt gata, scurgeti pastravii de zeama, asezati-i pe o farfurie si ungeti-i cu unt si zeama de lamaie.

 

Menţiuni

Pastravul la cuptor se serveste cu verdeata tocata fin pe deasupra.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

 

Etichete: pastrav , vin , ceapa , unt , lamaie

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de pastrav la cuptor, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.