Pastrav la cuptor
Retete de peste » Pastrav la cuptor
Uimiti-va familia preparand pentru cina aceasta reteta delicioasa de pastrav la cuptor care imbina perfect aromele ingredientelor si gustul special al pastravului.
Farfurie cu pastrav la cuptor.
Ingrediente
1 kg pastrav
200 ml vin alb
1 ceapa
100 g unt
cimbru
patrunjel verde
sare
piper
zeama de lamaie
Mod de preparare
Curatati pastravii si spalati-i sub jet de apa rece.
Cand ati terminat asezati-i intr-o tava lasand putina distanta intre pesti.
Fierbeti vinul cu putina sare si piper si turnati-l peste pastrav.
Clocotiti doua pahare de apa si adaugati-le in tava.
Adaugati apoi in tava ceapa tocata fin, sare, cimbru si piper dupa gust.
Puneti tava la cuptor si lasati-o sa fiarba la foc mediu.
Cand sunt gata, scurgeti pastravii de zeama, asezati-i pe o farfurie si ungeti-i cu unt si zeama de lamaie.
Menţiuni
Pastravul la cuptor se serveste cu verdeata tocata fin pe deasupra.
Timp de preparare: 2 ore
Complexitate: medie
Etichete: pastrav , vin , ceapa , unt , lamaie
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de pastrav la cuptor, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.