De ce ți-e poftă astăzi ?

Perisoare cu smantana

 

Retete cu carne » Perisoare cu smantana

Daca va plac retetele cu perisoare atunci trebuie sa incercati si varianta cu smantana de care nu veti fi dezamagiti.

 

Cateva perisoare cu sos de smantana, asezate pe o farfurie.

Ingrediente

 

Pentru perisoare:

600 g carne de vita

1 ceapa

50 g unt

1 felie paine muiata

2 oua

sare

piper

verdeata

Pentru sos:

200 g smantana

20 g faina

50 g unt

 

Mod de preparare

 

Treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa calita in unt si cu painea stoarsa.

Amestecati cu sare, piper, verdeata tocata si ouale.

Faceti cu mana perisoare de marimea unei nuci si le puneti la fiert in putina apa cu sare.

Cand au fiert si apa a scazut, puneti jumatate din cantitatea de smantana amestecata cu faina, presarati verdeata si mai lasati sa fiarba cateva clocote.

Cand sunt gata, adaugati restul de smantana si ridicati de pe foc iar perisoarele dumneavoastra sunt gata pentru a fi servite.

 

Menţiuni

Perisoarele cu smantana le serviti cu mamaliguta calda.

Timp de preparare: 1 ora 15 minute

Complexitate: medie

 

Etichete: vita , ceapa , unt , paine , oua , smantana

Fotografia prezentata in reteta de Perisoare cu smantana apartine Harris Graber.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de perisoare cu smantana, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.