Perisoare cu smantana
Retete cu carne » Perisoare cu smantana
Daca va plac retetele cu perisoare atunci trebuie sa incercati si varianta cu smantana de care nu veti fi dezamagiti.
Cateva perisoare cu sos de smantana, asezate pe o farfurie.
Ingrediente
Pentru perisoare:
600 g carne de vita
1 ceapa
50 g unt
1 felie paine muiata
2 oua
sare
piper
verdeata
Pentru sos:
200 g smantana
20 g faina
50 g unt
Mod de preparare
Treceti carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa calita in unt si cu painea stoarsa.
Amestecati cu sare, piper, verdeata tocata si ouale.
Faceti cu mana perisoare de marimea unei nuci si le puneti la fiert in putina apa cu sare.
Cand au fiert si apa a scazut, puneti jumatate din cantitatea de smantana amestecata cu faina, presarati verdeata si mai lasati sa fiarba cateva clocote.
Cand sunt gata, adaugati restul de smantana si ridicati de pe foc iar perisoarele dumneavoastra sunt gata pentru a fi servite.
Menţiuni
Perisoarele cu smantana le serviti cu mamaliguta calda.
Timp de preparare: 1 ora 15 minute
Complexitate: medie
Etichete: vita , ceapa , unt , paine , oua , smantana
Fotografia prezentata in reteta de Perisoare cu smantana apartine Harris Graber.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de perisoare cu smantana, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.