De ce ți-e poftă astăzi ?

Peste prajit

 

Retete de peste » Peste prajit

Daca va place pestele si vreti sa-l preparati pentru cina insa nu aveti mult timp la dispozitie incercati aceasta reteta de peste prajit.

 

Un peste prajit.

Ingrediente

 

peste

lapte

ulei

malai

usturoi

 

Mod de preparare

 

Taiati pestele si indepartati-i intestinele si dupa ce l-ati spalat bine lasati-l sa stea jumatate de ora in lapte.

Scoateti-l din lapte si apoi tavaliti-l in malai pana cand este acoperit bine.

Dupa aceea, puneti uleiul la incins si prajiti pestele pana cand prinde o culoare maronie.

Serviti-l cu mamaliguta calda si cu mujdei de usturoi.

 

Menţiuni

Mujdeiul de poate prepara si cu iaurt sau cu castraveti proaspeti rasi.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: peste , lapte , malai , usturoi

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de peste prajit, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.