Pilaf cu carne de porc
Retete cu carne » Pilaf cu carne de porc
Daca vreti sa preparati ceva special pentru cina ,atunci alegeti pilaful cu carne de porc pentru ca este atat consistent cat si delicios.
O farfurie de pilaf cu carne de porc.
Ingrediente
750 g carne de porc
125 g ulei
150 g ceapa
300 g orez
100 g morcovi
100 g telina
50 g unt
sare
piper
Mod de preparare
Taiati carnea de porc in bucati medii si puneti-o la fiert in apa cu sare.
In timpul fierberii spumati bine carnea si mai adaugati apa calda daca este cazul.
Cand carnea este aproape gata, adaugati ceapa, morcovii si telina taiate in patru.
Dupa ce ati ales bine orezul, caliti-l in ulei si stingeti-l cu supa.
Adaugati apoi carnea peste orez, completati cu 900 ml supa si puneti vasul la cuptor timp de jumatate de ora.
Cand este aproape gata, asezati peste continut felii de unt si mai lasati-l la cuptor 10 minute.
Menţiuni
Pilaful cu carne de porc se serveste intotdeauna fierbinte.
Timp de preparare: 1 ora 30 de minute
Complexitate: medie
Etichete: porc , ceapa , orez , morcov , telina , unt
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de pilaf cu carne de porc, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.