De ce ți-e poftă astăzi ?

Pilaf cu carne de porc

 

Retete cu carne » Pilaf cu carne de porc

Daca vreti sa preparati ceva special pentru cina ,atunci alegeti pilaful cu carne de porc pentru ca este atat consistent cat si delicios.

 

O farfurie de pilaf cu carne de porc.

Ingrediente

 

750 g carne de porc

125 g ulei

150 g ceapa

300 g orez

100 g morcovi

100 g telina

50 g unt

sare

piper

 

Mod de preparare

 

Taiati carnea de porc in bucati medii si puneti-o la fiert in apa cu sare.

In timpul fierberii spumati bine carnea si mai adaugati apa calda daca este cazul.

Cand carnea este aproape gata, adaugati ceapa, morcovii si telina taiate in patru.

Dupa ce ati ales bine orezul, caliti-l in ulei si stingeti-l cu supa.

Adaugati apoi carnea peste orez, completati cu 900 ml supa si puneti vasul la cuptor timp de jumatate de ora.

Cand este aproape gata, asezati peste continut felii de unt si mai lasati-l la cuptor 10 minute.

 

Menţiuni

Pilaful cu carne de porc se serveste intotdeauna fierbinte.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: porc , ceapa , orez , morcov , telina , unt

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de pilaf cu carne de porc, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.