De ce ți-e poftă astăzi ?

Pilaf de orez

 

Retete de paste » Pilaf de orez

Daca vreti sa preparati o garnitura usoara sau o mancare de post atunci pilaful de orez este numai bun pentru o cina in familie.

 

O farfurie de orez cu legume.

Ingrediente

 

orez

1 ceapa

gogosari

ulei

sare

piper

oregano

2 foi dafin

 

Mod de preparare

 

Puneti intr-o tigaie aproximativ 100 ml ulei apoi puneti tigaia la foc mediu si turnati ceapa si gogosarul taiati solzisori.

Dupa ce s-au calit, adaugati orezul si caliti-l impreuna cu ceapa si gogosarul .

Adaugati apoi sare, piper, oregano, o foaie de dafin si vegeta si amestecati bine.

Adaugati apa fierbinte peste ingrediente si lasati-le la fiert pana cand este gata orezul.

Se poate servi ca garnitura .

 

Menţiuni

Acest pilaf de orez se poate servi ca garnitura pentru friptura de pui.

Timp de preparare: 30 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: orez , ceapa , gogosari

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de pilaf de orez, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.