Pilaf de orez
Retete de paste » Pilaf de orez
Daca vreti sa preparati o garnitura usoara sau o mancare de post atunci pilaful de orez este numai bun pentru o cina in familie.
O farfurie de orez cu legume.
Ingrediente
orez
1 ceapa
gogosari
ulei
sare
piper
oregano
2 foi dafin
Mod de preparare
Puneti intr-o tigaie aproximativ 100 ml ulei apoi puneti tigaia la foc mediu si turnati ceapa si gogosarul taiati solzisori.
Dupa ce s-au calit, adaugati orezul si caliti-l impreuna cu ceapa si gogosarul .
Adaugati apoi sare, piper, oregano, o foaie de dafin si vegeta si amestecati bine.
Adaugati apa fierbinte peste ingrediente si lasati-le la fiert pana cand este gata orezul.
Se poate servi ca garnitura .
Menţiuni
Acest pilaf de orez se poate servi ca garnitura pentru friptura de pui.
Timp de preparare: 30 de minute
Complexitate: mica
Etichete: orez , ceapa , gogosari
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de pilaf de orez, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.