Pilaf sarbesc
Retete de paste » Pilaf sarbesc
Daca doriti sa mancati ceva usor pentru seara dar care sa aiba un gust special, atunci preparati acest gustos pilaf sarbesc.
O farfurie cu pilaf sarbesc.
Ingrediente
100 g ciuperci
1 cana orez
1 ceapa
1 morcov
2 rosii
delikat
1 ardei gras rosu
100 ml ulei
verdeata
2 catei usturoi
sare
piper
Mod de preparare
Curatati bine legumele si taiati-le fin apoi caliti-le impreuna intr-o tigaie cu ulei de masline .
Cand legumele s-au inmuiat adaugati orezul si amestecati bine.
Acoperiti continutul cu apa si adaugati delikat dupa gust lasandu-le sa fiarba la foc mic.
Din cand in cand amestecati in tigaie si mai adaugati apa pana ce orezul este bine fiert si mancarea este legata.
La sfarsit adaugati mirodeniile rosiile si feliile subtiri de usturoi.
Menţiuni
Pilaful sarbesc se serveste doar cald deaorece rece nu mai are aceeasi savoare.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: ciuperci , orez , ceapa , morcov , rosii , ardei gras , usturoi
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de pilaf sarbesc, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.