Piure de urzici
Retete de garnituri » Piure de urzici
Daca vreti sa preparati o garnitura sanatoasa care sa va aduca multe vitamine in organism, incercati aceasta reteta de piure de urzici care va va uimi.
Bol cu piure de urzici.
Ingrediente
1 kg urzici
1 lingura faina
2 linguri hrean ras
1 ceapa tocata
sare
ulei
Mod de preparare
Spalati urzicile, curatati-le de codite si opariti-le in apa cu sare.
Supa ce s-au fiert scurgeti-le de apa si tocati-le marunt.
Puneti o tigaie pe foc in care puneti urzicile tocate, cateva linguri de zeama de urzici si faina.
Amestecati bine pana cand urzicile devin o pasta .
Caliti ceapa si apoi adaugati-o in piure.
Dupa ce sunt gata, adaugati hrean ras dupa gust si sare daca mai este nevoie.
Menţiuni
Piureul de urzici se serveste fierbinte cu mamaliguta calda.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: medie
Etichete: urzici , hrean , ceapa
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de piure de urzici, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.