Pui la ceaun
Retete cu carne » Pui la ceaun
Daca va place carnea de pasare si vreti sa o preparati ca la restaurant incercati aceasta reteta speciala de pui la ceaun care va va incanta familia.
Farfurie cu pui la ceaun.
Ingrediente
1 pui
5 catei de usturoi
200 ml ulei
sare
piper
Mod de preparare
Puneti uleiul intr-un ceaun si lasati-l sa se incinga bine.
Curatati puiul si spalati-l apoi lasati-l sa se scurga, ungeti-l cu sare piper si alte condimente dupa preferinta si apoi puneti-l in ceaunul cu ulei.
Puiul se frige pe toate partile timp de aproximativ jumatate de ora.
Nu va indepartati timp indelungat de ceaun pentru ca puiul se poate arde.
Cand este gata, scoateti puiul pe o farfurie pentru a se scurge de ulei si serviti fierbine cu mujdei de usturoi.
Daca doriti ca mujdeiul sa fie mai racoritor adaugati castravete ras si putina zeama de lamaie.
Menţiuni
Seviti puiul la ceaun cu cartofi prajiti si mamaligura calda.
Timp de preparare: 50 de minute
Complexitate: medie
Etichete: pui , usturoi
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de pui la ceaun, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.