Pui la ceaun

 

Retete cu carne » Pui la ceaun

Daca va place carnea de pasare si vreti sa o preparati ca la restaurant incercati aceasta reteta speciala de pui la ceaun care va va incanta familia.

 

Farfurie cu pui la ceaun.

Ingrediente

 

1 pui

5 catei de usturoi

200 ml ulei

sare

piper

 

Mod de preparare

 

Puneti uleiul intr-un ceaun si lasati-l sa se incinga bine.

Curatati puiul si spalati-l apoi lasati-l sa se scurga, ungeti-l cu sare piper si alte condimente dupa preferinta si apoi puneti-l in ceaunul cu ulei.

Puiul se frige pe toate partile timp de aproximativ jumatate de ora.

Nu va indepartati timp indelungat de ceaun pentru ca puiul se poate arde.

Cand este gata, scoateti puiul pe o farfurie pentru a se scurge de ulei si serviti fierbine cu mujdei de usturoi.

Daca doriti ca mujdeiul sa fie mai racoritor adaugati castravete ras si putina zeama de lamaie.

 

Menţiuni

Seviti puiul la ceaun cu cartofi prajiti si mamaligura calda.

Timp de preparare: 50 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: pui , usturoi

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de pui la ceaun, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.